">

AUSZTRIAI SZÁLLÁS, HOTEL, APARTMAN

Szállás Ausztriában      Nyár      Ajánlatkérés      Utazási feltételek      Magunkról      Kapcsolat      Impresszum

Koralpe sívidék

Koralpe Könnyű: 13 km
Közepes: 13 km
Nehéz: 3 km
Összes: 29 km
  0     1     5     6
Tengerszint feletti magasság: 1500-2070 m
Távolsága Budapesttől: 510 km
Szezon:
Üzem:

Az 1550-2070 m magas KORALPE messzirõl jól láthatóan uralja a Lavant-völgyet. Ez a hegy a délkeleti-Alpok elsõ kétezres csúcsa 29 km-nyi kiváló minõségû sípályával. A kiváló síterep a teljesen kezdõknek való gyakorló lejtõtõl, a 100 méter széles haladó carving-pályán át, egészen a "szûz területig", amely profik és mindazok számára ajánlott, akik szeretnék kipróbálni magukat a kezelt pályákon kívül is. A legkisebbeknek a Bobo-síiskola varázsszõnyege és egy gyakorló lift a Hipfl-vendéglõ felett segíti az elsõ kísérletekben.
Szállásajánlatok a(z) Koralpe sívidéken

Karintia - Koralpe - Garni Karin Panzió

Karintia - Koralpe - Garni Karin Panzió

Pályaszállás! A Hotel Garni*** az erdõ szélén a Koralpe egy déli lejtõjén fekszik 1500 m magasban., csodálatos kilátással a Lavantal völgyre. Karintia legmodernebb 4-es ülõliftje a háztól 8 percre található.
Részletesen...
Karintia - Koralpe - FEWO Panzió Koralpe

Karintia - Koralpe - FEWO Panzió Koralpe

A FEWO panzió kellemes erdõktõl körülvéve 1450 m magasban fekszik csodás természeti környezetben. A Koralpe síliftjei 2 perc autózással elérhetõk. A panziónak saját jégteke pályája és 300 méteres szánkópályája van.


Részletesen...
Impresszum

A www.ausztriatravel.hu / siindex.hu szállásportál a ProWincia TMT utazási iroda ajánlatait tartalmazza.

info@ausztriatravel.hu, Tel: 06 30 937 9255,
Adószám: 10666041-2-17, Engedély: U-000549


Oldaltérkép

Keresõszavak

Ausztria szállás, Ausztria szállások, Ausztria apartman, Ausztria apartmanok, Ausztria panzió, Ausztria panziók, Ausztria hotel, Ausztria hotelek, Ausztria szálloda, Ausztria szállodák, Ausztria sípályák, Ausztriában, osztrák, síút, síutak, ausztria szállás, hotel, szálloda, apartman, osztrák szállások, hotelek, szállodák, apartmanok, síelés, síutak Ausztriában, Európában